Gezichtsbehandeling

 

Door een juiste manier van verzorgen en een effectieve, op uw huid en huidconditie afgestemde huidverzorging, zullen de in- en externe factoren de huid minder kunnen beschadigen. Een gezichtsbehandeling om de 6 a 8 weken is daarom een aanrader als u uw huid in goede conditie wilt houden of de resultaten van andere behandelingen wilt versterken.

 

 

 

Wat is een gezichtsbehandeling?

 

Een gezichtsbehandeling is bedoeld om uw gezicht grondig te reinigen, de conditie van uw huid te verbeteren en om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Ook is een gezichtsbehandeling bedoeld om heerlijk te ontspannen. U heeft maar één huid, daar moet u zuinig mee omgaan. Omdat iedere persoon en huid uniek is, is elke behandeling verschillend en aan u aangepast. Samen kijken we welke behandelmethode en producten goed bij uw wensen passen om te zorgen dat het beste resultaat wordt bereikt.

 

 

De volgende componenten maken deel uit van de behandeling:

 

Complete behandeling 

 

Reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen en bovenlip, gezichtsmassage, hals- en decolleté massage, masker,  Led Therapie en dag- of nacht verzorging.

 

60 minuten -60,00

 

 

 

Anti-Aging behandeling

 

Reiniging, huidanalyse, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren wenkbrauwen en bovenlip, gezichtsmassage, hals- en decolleté massage, masker, collageen vliesmasker voor de ogen,  Led Therapie, oogcrème, ampul en dag- of nacht verzorging

 

75 minuten - 67.00

 

 

 Fruitzuurpeeling

 

De bovenste laag van de huid met dode huidcellen wordt verweekt en lost op, zodat de onderliggende nieuwe en gezonde cellen zichtbaar worden. Met het afschilferen worden oppervlakkige huidproblemen verminderd en in de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt.

 

Voor het beste resultaat is een kuur van 4-6 behandelingen met tussenpozen van 2-4 weken het advies. De werking van de fruitzuurpeeling is opbouwend waardoor er steeds betere resultaten geboekt worden. Na een intakegesprek wordt er een behandelplan gemaakt op basis van de mogelijkheden en wensen.

 

45 minuten - € 50.00