Wimper extensions: One by One techniek
 

De voordelen van de One by One techniek wimper extensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten: 6 tot 8 weken. Make-up is niet meer nodig en bespaart in de ochtend dus tijd. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimperuitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook heel dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijkt de wimperspecialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

 

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Wimper uitval is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

 

Een nieuwe set wimper extensions uitgevoerd met de One by One techniek duurt ongeveer 2 uur. Hoelang een opvulbeurt duurt is afhankelijk van hoeveel wimper haren er zijn uitgevallen.

 

Wimper extensions kunnen het best worden verwijderd door een specialist om ervoor te zorgen dat de eigen wimperhaartjes blijven zitten. De lijm moet namelijk met een speciale vloeistof worden los geweekt van de eigen wimper.