Uw Nagelstyliste


Welkom! Mijn naam is Julia. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij ProNails. Sind november 2012 ben ik:

 

Gecertificeerd Gel Nagelstyliste

Gecertificeerd in Manicure

Gecertificeerd in Nail-Art

Gecertificeerd Salon French Nagelstyliste

Gecertificeerd in Gellak

Gecertificeerd in 3D Art

 

Gelnagels:

Wens je verstevigende gelnagels, dan word de gel alleen op de nagels gebracht. Om de nagels te verlengen, word er gebruikt gemaakt  van ofwel de zogenaamde tips of sjablonen.


Voordelen gelnagels:

  • Gelnagels zijn zacht, buigzaam en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel.
  • Diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nail-art.
  • Ze hebben een glanzend oppervlak.
  • Gelnagels zien er natuurlijker uit dan acrylnagels.
  • Tijdens het zetten van gelnagels hangen er minder chemische geurtjes in de lucht.

Waar is gellak van gemaakt?

Het is misschien wat technisch, maar gellak is een combinatie van half-vaste monomeren en oligomeren die tijdens het uitharden onder uva-licht veranderen in polymeren. Zo. Tot zover de technische prietpraat. Gel is een supersterke lak die uithard onder een speciaal licht en je nagels verandert in glanzende goedheid. Het uv-licht droogt je nagels supersnel en zorgt voor haast onbreekbare nagels. Toch kan het redelijk makkelijk verwijderd worden, zonder al teveel schade aan je nagels aan te richten. Deze manicure is vrijwel chip-proof en gaat wekenlang mee, wat hem tot de lievelingsmanicure van velen maakt. Terecht.

 

 

 

 

BIAB zorgt er voor dat scheuren verleden tijd is
Door de voeding die er in BIAB zit, zul je na een tijdje echt merken dat je nagels steviger en gezonder worden. De gel hecht zich maar liefst 4 weken en zorgt voor een natuurlijk resultaat. 
Stevige nagels
Door de stevige bescherming die de biab biedt, kunnen je nagels doorgroeien zonder af te breken. Je nagels zullen er – als de rubber gel na een tijdje verwijderd wordt – mooi en sterk uitzien.